Износ
MKD
Рата
MKD
Период
месеци

Топ Теми

НЛБ Банка со промотивна кампања за Mastercard Business картичките за правни лица

НЛБ Банка од 10 октомври, 2020 година започнува промотивна кампања за Mastercard Business картичките за правни лица која ќе трае до 10 ноември 2020 година. Во рамки на кампањата Банката нуди промотивни поволности за сите нови и постоечки корисници на Mastercard Business картичката како и можност за користење на единствен пакет со дозволено пречекорување и […]

The post НЛБ Банка со промотивна кампања за Mastercard Business картичките за правни лица first appeared on Денар.

НЛБ Банка со нови кредитни продукти за поддршка на конкурентноста и енергетската ефикасност

НЛБ Банка со Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) минатата недела потпишаа договор за финансиски пакет кој е составен од две кредитни линии во вкупна вредност од 8 милиони евра. Овие нови кредитни линии се дел од Програмата за поддршка на конкурентноста и Програмата за финансирање на зелена економија (GEFF) и се наменети за […]

The post НЛБ Банка со нови кредитни продукти за поддршка на конкурентноста и енергетската ефикасност first appeared on Денар.

НЛБ Банка со нова можност за одложување на отплатата на кредитните обврски за физички лица

Периодот на одложена отплата на месечните кредитни обврски на клиентите – физички лица согласно Јавната понуда на НЛБ Банка за промена на договорните услови за кредитни производи за клиенти-физички лица со број 03-7502 завршува заклучно со 30.9.2020 година. Поради продолжувањето на несаканите ефекти на пандемијата предизвикана од Covid-19 вирусот, а со цел да излезе во […]

The post НЛБ Банка со нова можност за одложување на отплатата на кредитните обврски за физички лица first appeared on Денар.

Што ново, единствено и достапно на мобилен телефон се подготвува на македонскиот пазар?

Изминатиов период на македонските портали и телевизиски канали се појавија реклами за тоа дали македонските граѓани се подготвени за нешто прво и единствено на пазарот и достапно со клик на мобилен телефон. Моменталната ситуација, ги променува навиките на сите нас и се повеќе ги користиме дигиталните сервиси и мобилните апликации за да реализираме многу активности […]

The post Што ново, единствено и достапно на мобилен телефон се подготвува на македонскиот пазар? first appeared on Денар.

НЛБ Банка со поддршка за микро и малите претпријатија преку проектот НЛБ Рамка за помош

НЛБ Банка го започнува проектот „НЛБ Рамка за помош“ како одговор на актуелните случувања и неизвесните економски услови поради пандемијата со вирусот COVID-19, а со цел да им помогне на микро и малите бизниси од индустриите кои се најзасегнати од кризата. Преку оваа иницијатива, НЛБ Банка ќе им овозможи на микро и малите претпријатија поддршка […]

The post НЛБ Банка со поддршка за микро и малите претпријатија преку проектот НЛБ Рамка за помош first appeared on Денар.

Глобал Фајнанс ја прогласи Халкбанк за „Најдобра банка за работа со население за 2020 година“

Халкбанк АД Скопје од страна на престижниот светски финансиски магазин Глобал Фајнанс (Global Finance) е прогласена за Најдобра банка за работа со население за 2020 година. Истовремено, банката е добитник и на наградата „Commerzbank’s STP Award 2019“ која ја доделува лидерот за меѓународни финансиски услуги Комерцбанк АГ како признание за брзината и квалитетот на меѓународните […]

The post Глобал Фајнанс ја прогласи Халкбанк за „Најдобра банка за работа со население за 2020 година“ first appeared on Денар.

Еуростандард банка на 50.000 корисници на парични права од социјална заштита ќе изврши исплата во еден ден

На 3-ти јули 2020 година (петок), Еуростандард банка започнa со исплата на парични права од социјална и детска заштита, и тоа на сите корисници, без поделба во групи по азбучен ред. Исплатени се корисниците на парична помош кои своите средства ги добиваат на картичка, клиентите кои средствата ги подигнуваат на шалтерите на банката, како и […]

The post Еуростандард банка на 50.000 корисници на парични права од социјална заштита ќе изврши исплата во еден ден first appeared on Денар.